Govorec

Ioanna Mingou

Ioanna Mingou je strokovnjakinja za marketing z več kot 15-letnimi izkušnjami v mednarodnem in poslovnem okolju. Od leta 2008 je del Mastercardove marketinške ekipe. Trenutno je kot direktorica marketinga, usmerjenega k potrošnikom, pri Mastercard Europe odgovorna za oglaševalske in sponzorske akcije v regiji, za določene akcije znamčenja pa tudi v drugih evropskih državah.
Ima bogate izkušnje s področja oglaševanja in komuniciranja in se je še posebej specializirala za odnose z javnostmi in korporativno komuniciranje, organizacijo dogodkov in medijsko načrtovanje, strateško komuniciranje, razvoj novih poslov, odnose z mediji in podporo predstavitvi novih izdelkov.Mastercard Sound On: Evolucija blagovne znamke

Mastercard ima razvoj tehnologije in inovacije že v genskem zapisu. Toda tudi ta nekoč »zgolj« ponudnik plačilnih kartic se mora nenehno truditi, da ostaja relevanten za uporabnike. V zadnjem času je z vidika znamčenja nase opozoril s prilagojeno celostno grafično podobo in novo zvočno identiteto. O teh in drugih inovativnih marketinških prijemih bo spregovorila Ioanna Mingou, vodja marketinga pri Mastercardu.