Govorec

Manja Gradišek

vodja tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi, NLB

Manja Gradišek je v marketinških vodah že več kot desetletje. Po nekaj letih nabiranja izkušenj v agencijah se je pridružila NLB, kjer je sprva pokrivala področje komuniciranja s pravnimi osebami, nadaljevala z upravljanjem tržnih segmentov, sodelovala pri razvoju osebnega finančnega svetovanja in soustvarjala projekt spodbujanja finančne pismenosti.

Trenutno s svojo ekipo razvija in izvaja celostne komunikacijske strategije za vse segmente strank. Njihov izziv je, kako na videz dolgočasne bančne storitve postaviti v kontekst koristi za stranko in kako s tem podpreti poslovne cilje.

Svoje znanje in izkušnje deli pa tudi bogati s sodelovanjem v žirijah različnih festivalov, organizacij in konferenc. Navdušujejo jo enostavne ideje, ki imajo koristne učinke, in kreativnost, ki izboljšuje vsakdan. Verjame, da je pot pomembnejša od cilja in da je potovanje zanimivejše, ko ne potuješ sam.6 x 10

 6 x 10 je poseben, hiter pregled sodobnih tem, ki nam »nagajajo« v vsakodnevnem življenju. Ne bomo se spraševali, kaj je narobe, ampak podajali odgovore, kako popravljati odklone. Šest izjemnih posameznih se bo v kratkih 10-minutnih dialogih z voditeljico Taro Zupančič pogovarjalo o problematiki izgorelosti, potrebi po digitalnem razstrupljanju, kulinaričnem sproščanju, novem življenju v novi državi, spremembah, ki jih prinese materinstvo, in pomenu branja in pripovedovanja zgodb v digitalni dobi.