Govorec

Viktorija Radojević Mavrič

izvršna direktorica marketinga in razvoja, Mercator

Viktorija Radojević Mavrič se je trgovski družbi Mercator pridružila pred dobrimi tremi leti. Sprva je bila direktorica marketinga in razvoja, avgusta 2017 pa je napredovala na položaj izvršne direktorice marketinga in razvoja za celotno skupino Mercator. Pred tem je bila izvršna direktorica marketinga v družbi Mercator-S, še prej pa direktorica sektorja za marketing v trgovski družbi Idea, kjer je bila tudi vodja sektorja za odnose z javnostmi in vodja področja za raziskave in analize.

Je diplomantka beograjske Fakultete za organizacijske vede, študij MBA pa je opravila na IEDC, mednarodni šoli menedžmenta na Bledu.6 x 10

 6 x 10 je poseben, hiter pregled sodobnih tem, ki nam »nagajajo« v vsakodnevnem življenju. Ne bomo se spraševali, kaj je narobe, ampak podajali odgovore, kako popravljati odklone. Šest izjemnih posameznih se bo v kratkih 10-minutnih dialogih z voditeljico Taro Zupančič pogovarjalo o problematiki izgorelosti, potrebi po digitalnem razstrupljanju, kulinaričnem sproščanju, novem življenju v novi državi, spremembah, ki jih prinese materinstvo, in pomenu branja in pripovedovanja zgodb v digitalni dobi.