Novica

Spoznajte moderatorko 08DIGGITA!

»Na hitro« s Taro

Koliko časa si najdlje preživela brez telefona? To mi uspe samo na morju, ko nanj praktično pozabim. Verjetno je bil to kak teden.

Najbolj smešen »fake news« o sebi? Da imam poleg televizijskega posla še eno službo – da sem voznica roza taksija v Ljubljani.

Kako boš ustavila tiste, ki govorijo predolgo? Z nasmeškom in prijazno besedo, ravno med vdihom za naslednjo iztečeno besedo 😉

Se imaš za vplivnico? Mislim, da imamo vsi, ki smo javno izpostavljeni, vpliv na določene ljudi. V kolikšni meri pa je odvisno od posameznika. Na tiste, ki nam sledijo in smo jim vseč, zagotovo večji. Ne opravljam pa tega »poklica«, če mu lahko tako rečemo 😉


Simpatična Tara Zupančič bo preverila, kako plešejo tudi digitalne zvezde! Voditeljica šova Zvezde plešejo pa s svojim hobijem – oblikovanjem izdelkov iz recikliranih materialov pod blagovno znamko Varishana – pooseblja tudi enega od stebrov 08DIGGITA.

»Diggit časti komunikacijo in jo s svojim trendovskim in z zdravim smislom za prihodnost postavlja še višje. Zaradi digitalnega »čvekanja« pravzaprav večina od nas nehote pozablja na pravi svet okoli nas, zato mi je všeč, da bo letošnja konferenca usmerjena v okolje, v dobro, čisto in zeleno.«Zupančičeva, sicer diplomirana kozmetičarka, se je v preteklosti veliko ukvarjala z manekenstvom, snemanjem oglasov, obenem pa je največ časa posvetila oblikovanju personaliziranega kozmetičnega pohištva za prestižne blagovne znamke. Na televiziji se je kot voditeljica najprej preizkusila v oddaji z Boštjanom Romihom Popolna poroka, sledilo je vodenje rubrike POP IN v oddaji 24ur. Trenutno s Petrom Polesom vodi šov Zvezde Plešejo, kot voditeljico pa jo lahko zasledite tudi na številnih prireditvah in konferencah.