Novica

Spoznajte moderatorko 08DIGGITA!

Simpatična Tara Zupančič bo preverila, kako plešejo tudi digitalne zvezde! Voditeljica šova Zvezde plešejo pa s svojim hobijem – oblikovanjem izdelkov iz recikliranih materialov pod blagovno znamko Varishana – pooseblja tudi enega od stebrov 08DIGGITA.

»Diggit časti komunikacijo in jo s svojim trendovskim in z zdravim smislom za prihodnost postavlja še višje. Zaradi digitalnega »čvekanja« pravzaprav večina od nas nehote pozablja na pravi svet okoli nas, zato mi je všeč, da bo letošnja konferenca usmerjena v okolje, v dobro, čisto in zeleno.«

Zupančičeva, sicer diplomirana kozmetičarka, se je v preteklosti veliko ukvarjala z manekenstvom, snemanjem oglasov, obenem pa je največ časa posvetila oblikovanju personaliziranega kozmetičnega pohištva za prestižne blagovne znamke. Na televiziji se je kot voditeljica najprej preizkusila v oddaji z Boštjanom Romihom Popolna poroka, sledilo je vodenje rubrike POP IN v oddaji 24ur. Trenutno s Petrom Polesom vodi šov Zvezde Plešejo, kot voditeljico pa jo lahko zasledite tudi na številnih prireditvah in konferencah.