Diggit 10 Konferenca o prihodnosti

Vse poti vodijo na DIGGIT

Uspešen prihod na cilj si lahko zagotovite s spletno prijavo. Prijava bo mogoča tudi na konferenci, a vam svetujemo, da jo opravite prej in izkoristite ugodnosti zgodnje prijave.

Predračun za plačilo kotizacije boste udeleženci prejeli pred konferenco po elektronski pošti na e-naslov, ki bo naveden v prijavnici.

  Prijava udeležbe
  Izberite paket, izpolnite podatke o plačniku in počakajte na naše e-sporočilo z navodili glede plačila prijavnine.

  *Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za študentske prijavnine.
  Cene posebnih ponudb veljajo samo, če je znesek poravnan do roka za plačilo navedenega na predračunu.
  **OPOZORILO: Študentje, ki bodo izpolnili prijavnico za študentsko kotizacijo, morajo v roku sedmih (7) dni od izpolnitve e-prijavnice poslati tudi potrdilo o šolanju v elektronski obliki na e-naslov prijava[at]diggit.si ali po navadni pošti na naslov Medijski partner d.o.o., Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana (s pripisom DIGGIT).  

  Skrajni rok za morebitno (pisno) odpoved je 6 delovnih dni pred dogodkom (zadnji dan za odjavo brez stroškov je 30. april 20223 do 23:59). Če se boste odjavili do vključno 30. april (vam bomo zaračunali administrativne stroške (45 € + DDV), pri poznejši odjavi pa vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti)Neplačilo predračuna NE pomeni avtomatske odjave s konference. V primeru odjave nam morate to sporočiti pisno na e-naslov info@diggit.si.
  V primeru, da se že prijavljena oseba ne more udeležiti 10DIGGIT-a zaradi višje sile, je v skladu s splošnimi pogoji možna prijava nadomestnega udeleženca.


  Dogodek ima pridobljeno DIMAQ akreditacijo, ki jo podeljuje IAB Slovenija in je usklajen s predpisanim DIMAQ učnim načrtom izobraževanja na področju digitalnega marketinga.