Diggit 10 Konferenca o prihodnosti

Alastair Banks

​​Alastair Banks, soustanovitelj podjetja Optix Solutions, bo na 10. Diggitu postregel z glavnimi digitalnimi zanimivostmi preteklih in prihodnjih 12 mesecev. Ponudil vam bo poglobljen vpogled v dogajanje, dinamičen izliv idej, navdih in rešitve, ki jih boste lahko uporabili pri izzivih, s katerimi se srečujete na delovnem mestu. 

Kaj nas čaka v letu 2023? S pregledom digitalnih trendov za leto 2023 se bomo dotaknili raznolikih tem, od metavesolja, umetne inteligence, Googlovih novosti do zanimivosti na področju avdio komunikacij.

Alastair je pri 19. letih v spalnici na univerzi Exeter z nekaj sošolci soustanovil agencijo za digitalno trženje Optix Solutions. V zadnjih 23 letih se je Optix razvil v eno vodilnih digitalnih agencij v Združenem kraljestvu, ki sodeluje z organizacijami, kot so The Met Office, The University of Exeter, Devon Partnership Trust (NHS), Michael Spiers in The Drum.

Alastair je navdušen nad javnim nastopanjem, redno sodeluje na prestižnem programu MBA na London Business School in piše za Forbesov poslovni svet. Je tudi soustanovitelj podjetja Your Digital Future, agencije za trženje in digitalne talente, ki ocenjuje, usposablja in zaposluje kandidate na področju trženja po vsej Veliki Britaniji. Pred kratkim je ustanovil spletno skupnost za vodilne v trženju, ki je njegov osebni projekt, ki je zaživel.