Diggit 10 Konferenca o prihodnosti

Christopher Coomes

svetovalec direktorja, BTC

Christopher Coomes je v svoji poklicni karieri deloval povsod po svetu ter vpeljeval in poučeval strategije vitkega poslovanja in metodologije 6-sigma. Ima petnajstletne izkušnje na področju vodenja projektov, proizvodnje, logistike, avtomatizacije in robotike.

Preden se je pridružil BTC-ju kot svetovalec direktorja za inovativne programe, je na Googlu skoraj osem let skrbel za področje robotike in inovacij. Še pred tem je bil slabih devet let zaposlen kot direktor operacij v ameriškem podjetju The Productivity Team, kjer je bil odgovoren za vse proizvodne projekte v Evropi kot tudi nekaj avtomobilskih projektov v Severni Ameriki. Kot projektni vodja je deloval tudi v družbah Caterpillar in Amazon.


V svetu živih laboratorijev in digitalnih dvojčkov

Christopher Coomes bo v svojem predavanju opisal, kaj je živi laboratorij in kaj ni ter kaj bi moral biti. Predstavil bo, zakaj so živi laboratoriji pomembni za razvoj izdelkov in zakaj so z vidika živih laboratorijev digitalni dvojčki nujni za prihodnost. Svetoval bo, na kaj morate pozorni, ko se odločate za živi laboratorij in ali ga sploh potrebujete za razvoj izdelkov. Poleg tega bo podal oceno najpomembnejših rešitev, ki jih potrebujete za vzpostavitev živega laboratorija in digitalnih dvojčkov, ter na koncu povzel prihodnost razvoja izdelka.

Pokrovitelj predavanja: