Prijava udeležbe

Vse poti vodijo na DIGGIT!

Uspešen prihod na cilj si lahko zagotovite s spletno prijavo. Prijava bo mogoča tudi na konferenci, a vam svetujemo, da jo opravite prej in izkoristite ugodnosti zgodnje prijave.

Predračun za plačilo kotizacije boste udeleženci prejeli pred konferenco po elektronski pošti na e-naslov, ki bo naveden v prijavnici.

Prijava udeležbe
Izberite paket, izpolnite podatke o plačniku in počakajte na naše e-sporočilo z navodili glede plačila prijavnine.

Podatki o plačniku

Podatki so enaki prijavitelju


Sem naročnik Marketing magazina
Sem član SOZ
Sem član DMS
Način plačila:
UGODNOSTI

  • Skupinski popust: ob nakupu 4 kotizacij, vam 5. kotizacijo podarimo (4+1 gratis)
  • Posebna ugodnost za člane SOZ, DMS: 10% popust na zgodnjo ali redno ceno kotizacije in na zgodnjo ali redno ceno prijave dela.
  • Posebni paketi za člane Zavoda IAB Slovenija: paket 5x kotizacija: 500 € (+DDV)= 610 €; paket 10x kotizacija: 900 € (+DDV) = 1.098,00 €; paket 20x kotizacija: 1500€ (+DDV) = 1.830,00 €

*Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za študentske prijavnine.
Cene posebnih ponudb veljajo samo, če je znesek poravnan do roka za plačilo navedenega na predračunu.
**OPOZORILO: Študentje, ki bodo izpolnili prijavnico za študentsko kotizacijo, morajo v roku sedmih (7) dni od izpolnitve e-prijavnice poslati tudi potrdilo o šolanju v elektronski obliki na e-naslov prijava[at]diggit.si ali po navadni pošti na naslov Medijski partner d.o.o., Tivolska cesta 50, 1000 Ljubljana (s pripisom DIGGIT).


Skrajni rok za morebitno (pisno) odpoved je 6 delovnih dni pred dogodkom (zadnji dan za odjavo brez stroškov je 30. maj do 23:59). Če se boste odjavili do vključno 30. maja (vam bomo zaračunali administrativne stroške (45 € + DDV), pri poznejši odjavi pa vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti)Neplačilo predračuna NE pomeni avtomatske odjave s konference. V primeru odjave nam morate to sporočiti pisno na e-naslov info@diggit.si.
V primeru, da se že prijavljena oseba ne more udeležiti 08DIGGIT-a zaradi višje sile, je v skladu s splošnimi pogoji možna prijava nadomestnega udeleženca.

Dogodek ima pridobljeno DIMAQ akreditacijo, ki jo podeljuje IAB Slovenija in je usklajen s predpisanim DIMAQ učnim načrtom izobraževanja na področju digitalnega marketinga.