Cenik

Dodatne ugodnosti

  • Skupinski popust 4+1 gratis: ob nakupu 4 kotizacij, vam 5 kotizacijo podarimo.
  • Posebna ugodnost za člane SOZ in DMS: 10% popust na redno ceno kotizacije.
  • Posebni paketi za člane Zavoda IAB Slovenija: paket 5x kotizacija: 500 € (+DDV)= 610 €; paket 10x kotizacija: 900 € (+DDV) = 1.098,00 €; paket 20x kotizacija: 1500€ (+DDV) = 1.830,00 €

*Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za študentske prijavnine.
**Cene posebnih ponudb veljajo samo, če je znesek poravnan do roka za plačilo navedenega na predračunu.

ODJAVE

Stroški odjave na prijavljeno osebo znašajo 45 € (+DDV) = 54,90 €. Odjave prijavljenih oseb so možne le pisno na prijava[at]diggit.si najkasneje do 30. maja 2019 (do 23:59). Če udeležba že prijavljene osebe ni možna zaradi višje sile, je mogoče prijaviti nadomestne udeležence.

Neplačilo predračuna NE pomeni avtomatske odjave s konference. V primeru odjave nam morate to sporočiti pisno na e-naslov prijava[at]diggit.si.

*Stroški obdelave prijave na prijavitelja so vključeni v posebno DIGGITalno ponudbo.

**Posebna DIGGITalna ponudba/skupinski popust/popust za člane partnerskih organizacij in popust za naročnike Marketing magazina se ne seštevajo.

OPOZORILO: Študentje, ki bodo izpolnili prijavnico za študentsko kotizacijo, morajo v roku sedmih (7) dni od izpolnitve e-prijavnice poslati tudi potrdilo o šolanju v elektronski obliki na e-naslov prijava[at]diggit.si ali po navadni pošti na naslov Medijski partner d.o.o., Tivolska cesta 50, 1000 Ljubljana (s pripisom DIGGIT).

Dogodek ima pridobljeno DIMAQ akreditacijo, ki jo podeljuje IAB Slovenija in je usklajen s predpisanim DIMAQ učnim načrtom izobraževanja na področju digitalnega marketinga.