Foto: MM

Mastercard® je otvoril prvo pop-up restavracijo skupaj s chefinjo Ano Roš in Hišo Franko v središču Ljubljane. Mastercard s tem kulinaričnim popotovanjem ponovno povezuje, dokazal pa je tudi, da je kljub veliki razdalji med bližnjimi vse mogoče.

Atrij glavne pošte v Ljubljani se je te dni spremenil v Mastercardovo pop-up restavracijo Priceless, kjer s svojo ekipo kuha Ana Roš. Najboljša slovenska chefinja je svojo kuhinjo za en teden preselila v Ljubljano in s svojo ekipo zasnovala osemhodni meni z največjimi uspešnicami Hiše Franko.

V Mastercardu, kjer želijo s tehnologijo povezovati ljudi, so na otvoritvi za goste pripravili posebno presenečenje. S pomočjo najnaprednejše tehnologije – hologramske projekcije – so združili dve ljubljeni osebi. Tako je z njihovo pomočjo gostja restavracije za isto mizo uživala v druženju s svojo ljubljeno osebo z drugega konca Slovenije. »Trenutne razmere so nas oddaljile od skupnih druženj z najbližjimi, a obenem naučile, da toliko bolj cenimo trenutke, ko se ponovno zbližamo ob prav posebnih priložnostih. Tega se zavedamo tudi v Mastercardu, kjer je naše poslanstvo ustvarjati nepozabna doživetja, ki prebujajo čute in nas povezujejo,« pravijo.

»Veseli smo, da smo imeli priložnost ponovno dokazati, kako v praksi deluje naše poslanstvo, da z inovativnimi tehnološkimi rešitvami doživetja ponesemo na višjo raven. S pomočjo napredne tehnologije, holograma, smo namreč gostom poleg doživetja ponudili tudi edinstveno povezovanje,« je ob otvoritvi restavracije povedal Luka Gabrovšek, poslovni direktor družbe Mastercard Slovenija.